RASVJETA

Nudimo širok izbor rasvjete od različitih proizvođača za sve vrste objekata. Ukoliko želite izabrati rasvjetu za Vaš dom posjetite nas u Virovitici gdje imamo izložen širok asortiman rasvjetnih tijela.

INFORMACIJE O USLUGAMA

Preuređujete li, obnavljate ili jednostavno tražite promjene? Onda ste na pravom mjestu. Kod nas ćete pronaći najnovije proizvode priznatih marki za Vas i Vaš dom. Odaberite unutarnje i vanjske svjetiljke, reflektore, žarulje, pa čak i pametni i sigurnosni kućni pribor. Prava rasvjeta podići će kvalitetu vašeg života. S novom rasvjetom sada možete oblikovati svoj životni prostor prema svom okusu i načinu života i uljepšati svoj dom obiljem originalnih ideja uz uštedu električne energije. Također nudimo dobavu, spajanje i montažu svih vrsti rasvjete za sve objekte.

rasvjeta1

LED RASVJETA

U pravilu, LED žarulje koriste 90% manje električne energije od standardnih žarulja. Led žarulje imaju besprjekoran spektar svjetlosti a životni vjek im je preko 10 godina. LED rasvjeta pruža najučinkovitiji način za uštedu energije i očuvanje naših prirodnih resursa. Ako bismo sadašnju rasvjetu promjenili u LED rasvjetu, ne bismo trebali izgrađivati nove elektrane. Štoviše, eliminirali bi potrebu i za nizom postojećih elektrana!

Trajnost LED rasvjete

Zapamtite, trajnost LED rasvjeta može biti 100.000 sati. Što znači ne samo velike uštede u struji, nego i velike uštede u održavanju i zamjeni žarulja.
Dakle, LED svjetla traju oko 100.000 sati; žarulja sa žarnom niti oko 1000 sati, a CLF ili Fluorescentne cijevi 6-8000 sati.

LED pretvara energiju u svjetlost, a ne u toplinu kao što je to slučaj kod klasične rasvjete. Kao rezultat toga, on proizvede i do 90% manje topline od svjetiljke sa žarnom niti. LED žarulja je topla na dodir te značajno smanjuje rizik od požara ili opeklina.
LED proizvodi u prosjeku oko 3,5 BTU / sat, za razliku od 90 BTU / h za žarulju sa žarnom niti. Manje topline znači niže troškove klimatizacije i smanjenjem uništenja roba.

Istraživanja pokazuju da LED žarulje koriste 50% manje energije nego CFL žarulja, te ne trebaju prigušnicu; također, nema čekanja na punu osvijetljenost, nema jalove energije, te tako možemo zaključiti da led žarulja koristi i preko 70% manje energije, te u mnogim slučajevima traju 10 puta duže nego CFL žarulja. Led žarulja je puno izdržljivija na trenja, vibracije, udarce i oscilacije napona; također, pruža izvrsnu kvalitetu svjetla, gašenje i paljenje joj ne šteti, a uz to, ekološki je prijatelj naše planete. Sve ovo odnosi se na unutarnju i na vanjsku Led rasvjetu.

  • Niska potrošnja energije

  • Dugi životni vijek

  • Robusnost (bez vlakna)

  • Raznolikost boja i dimenzija

rasvjeta2

INFORMACIJE O USLUGAMA

Najkvalitetniji Materijali 100%
Stručno Osoblje 100%
Brzo Odrađen Posao 100%

RADNO VRIJEME

PON – PET 7:00 – 15:00
Subota ZATVORENO
Nedjelja ZATVORENO

  098/358-469

LOKACIJA

OSTALE USLUGE

Pratimo trendove i inovacije u svijetu elektrotehnike i uvijek nastojimo biti u korak s istima, pa tako smo kroz razne edukacije i iskustvo u odrađivanju posla proširili našu tvrtku na razne usluge kako bi Vama omogućili cjelokupne elektroinstalacije.

Izrada Solarnih Sustava

Mrežni fotonaponski sustavi
Otočni fotonaponski sustavi
Solarna javna rasvjeta

Elektroinstalacije Jake I Slabe Struje

Industrijske elektroinstalacije
Instalacije u kućanstvu
Podžbukne i nadžbukne instalacije
Gromobranske instalacije
Antenski sustavi

Atesti Elektroinstalacija

Ispitivanje elektroinstalacija
Mjerenje otpora izolacije
Izrada projektne dokumentacije elektroinstalacija

Strukturno Kabliranje

Informatika
Optika
Antene
Telefonija

Najam Auto Dizalice

Auto košara radne visine 11.5m
Educirani djelatnici za rad s košarom
Educirani djelatnici za rad s motornom pilom
Održavanje javne rasvjete

Industrijska Automatizacija

Izrada SCADA sustava
PLC programiranje
Izrada elektro ormara

Instalacija “Pametnih” Sustava

Rješenja za automatizaciju domova i poslovnih zgrada

Održavanje Elektroinstalacije I Vanjske Rasvjete

Auto košara radne visine do 11.5m
Periodičko održavanje vanjske rasvjete po gradovima i selima
Održavanje elektroinstalacija po pogonima i tvornicama

Izrada Kompenzacija Jalove Energije

Automatska kompenzacija
Kvalitetni kondenzatori
Automatska regulacija faktora znage

Izrada Razvodnih Ormara

Prilagodba sustava po projektu
Izrada po zahtjevu korisnika
Ugradnja, ispitivanje i atesti razvodnih ormara

GARANCIJA KVALITETE

Dugogodišnje iskustvo, educirani i visoko motivirani timovi, vrhunski alat i visoko kvalitetni materijali garancija su kvalitetnog izvođenja radova na Vašim objektima. Apsolutno poštivanje ugovorenih rokova, fleksibilnost prilikom izvođenja i odgovornost prema investitorima ili naručiteljima su samo neki od razloga zašto smo tokom našeg dugogodišnjeg rada odradili stotine projekata diljem Hrvatske.

POŠALJITE UPIT

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili trebate naše usluge ispunite obrazac i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

BROJ TELEFONA

098/358-469

RADNO VRIJEME

PON – PET 7:00 – 15:00

BROJ TELEFONA

098/358-469

RADNO VRIJEME

PON – PET 7:00 – 15:00