O NAMA

Elektro-instalacije “Štefanić” je tvrtka sa preko 25 godina iskustva u izvođenju elektroinstalacija na širokom spektru industrijskih, poslovnih i stambenih objekata, te objekata javne rasvjete. Kvaliteta izvedenih radova i ugrađene opreme, poštivanje ugovorenih rokova, fleksibilnost prilikom izvođenja i odgovornost prema investitorima i naručiteljima su neke od naših glavnih značajki kojima se vodimo kod ugovaranja i izvođenja radova. Motivirani djelatnici elektrotehničke struke sa radnim iskustvom na različitim vrstama instalacija i objekata uz stalne edukacije o novim tehnologijama su garancija kvalitetnog izvođenja radova.

ELGOR d.o.o.

Maloprodaja i veleprodaja elektromaterijala, rasvjete i svega potrebnoga za kompletnu izradu elektroinstalacija. Tvrtka je otvorena 2010. godine kao daljnje proširenje poslovanja povezanog obrta Elektroinstalacije Štefanić osnovanog 1997. godine. Poslovni prostor se nalazi u industrijskoj zoni u Virovitici na adresi Ote Horvata 8.

GorTeh d.o.o.

Tvrtka osnovana kao proširenje postojećih djelatnosti na poslove tehničke zaštite. Nudimo usluge dobave, montaže, programiranja i održavanja sustava vatrodojave, videonadzora, protuprovale i kontrole pristupa.

25 GODINA ISKUSTVA

Tvrtka Elektro-instalacije “Štefanić” je tvrtka sa više od 25 godina iskustva, stotinama odrađenih projekata veličine od manjih stambenih objekata pa sve do tvornica i trgovačkih centara. Naši educirani timovi vođeni od visoko školovanih stručnjaka elektrotehničke struke garancija su kvalitetno odrađenog posla. Jedna od bitnih značajki tvrtke Elektro-instalacije “Štefanić” je sama organizacija projekta od ugovaranja pa do samog kraja gdje nastojimo biti što je više moguće efikasni i brzi na obostrano zadovoljstvo Vas investitora i nas izvođača.

Željko Miokovićdipl. ing. el
Više od 35 godina rada u struci.
Vrhunski stručnjak u području elektrotehnike.
zeljko@elgor-doo.hr
Mladen Smutnidipl. ing. el
Voditelj radova i inženjer gradilišta.
Više od 7 godina iskustva u području elektrotehnike.
mladen@elstefanic.com.hr
Goran Štefanićmag. ing. comp.
PLC programer.
Stručnjak u području računarstva.
goran@elstefanic.com.hr
Zlatko ŠtefanićDirektor
Više od 40 godina rada u elektrotehničkoj struci.
Vrhunski stručnjak u području elektrotehnike.
zlatko@elstefanic.com.hr

GARANCIJA KVALITETE

Dugogodišnje iskustvo, educirani i visoko motivirani timovi, vrhunski alat i visoko kvalitetni materijali garancija su kvalitetnog izvođenja radova na Vašim objektima. Apsolutno poštivanje ugovorenih rokova, fleksibilnost prilikom izvođenja i odgovornost prema investitorima ili naručiteljima su samo neki od razloga zašto smo tokom našeg dugogodišnjeg rada odradili stotine projekata diljem Hrvatske.

  • Educirani timovi vođeni od strane vrhunskih stručnjaka u području elektrotehnike

  • Dugogodišnja suradnja sa dobavljačima kvalitetnih materijala

  • Kompletna rješenja svih elektroinstalacija na objektima

  • Brzo i fleksibilno odrađen posao uz stalnu komunikaciju sa investitorom

  • Stotine završenih projekata

  098/358-469

REFERENCE I PROJEKTI

Kroz naše dugogodišnje iskustvo susreli smo se sa mnogo različitih situacija i problema koje smo uspješno rješavali. Uvijek učimo i nastojimo biti što je moguće bolji u svom poslu kako bi Vama pružili najbolju uslugu. U 25 godina rada smo odradili stotine projekata, stambenih kuća i stanova, proizvodnih pogona i tvornica, trgovačkih centara, škola, dvorana i sl. Iznimno nam je drago da nam se ti isti investitori vraćaju za svoje nove projekte što nam je potvrda da radimo kvalitetno.

POŠALJITE UPIT

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili trebate naše usluge ispunite obrazac i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

BROJ TELEFONA

098/358-469

RADNO VRIJEME

PON – PET 7:00 – 15:00

BROJ TELEFONA

098/358-469

RADNO VRIJEME

PON – PET 7:00 – 15:00